lördag 27 november 2010

Nöjda köttkunder i Gävle!

Flera kunder som fick sitt kött i veckan har hört av sig. Vi har bland annat fått höra att mörare kött har de aldrig ätit förr, att våra djur måste ha det oerhört bra eftersom köttet blir så fint. Det är många som vill tacka för sig, men vi känner så här, det är ju vi som ska tacka!!!

Det är tack vare Er köpstarka och medvetna kunder som vi kan finnas till och fortsätta bruka och hålla vår hälsingegård levande! Att fler och fler ser fördelarna med att handla lokala produkter tycker vi är jätteroligt! Vi ligger hela tiden på och trycker på för att de lokala produkterna ska bli starkare. Bland annat genom marknader och föreningar, men även lokala matprojekt som till exempel hälsingelivs.

Idag for Annika och Mats till Växbo, och imorgon far Johanna till Gävle. Hoppas bara att vädret inte blir sämre för hualigen vad det snöar! Just E4 verkar vara väldigt drabbad av olyckor så vi hoppas verkligen att vi kan undvika det. Bondens i Gävle startar imorgon kl 12 och håller på till 16. Som vanligt kommer vi att stå på Rådhustorget. Så kom å köp ostkaka inför julen och kalvköttet till söndagsmiddagen! Eller varför inte bara kika förbi och köpa en portion ostkaka att äta på en gång? 25 kr tar vi för en sån, har du inte smakat är det ett måste!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar