onsdag 1 december 2010

Ostkakan står i ugnen!

60 kg ostkaka står på gräddning och tur är väl det för nu har vi fått in julbeställningarna. Det blir inte mycket tid över veckorna framöver det är en sak som är säkert! De flesta butikerna 5 dubblar nämligen sin ostkaksbeställning inför julen (!) Plus att vi åker på marknad varje helg!

Men vi tycker att ni är lite dåliga på att våga besöka oss! Det är bara att ringa eller kika förbi, vi bitts inte! Både ostkakor och kalvkött finns att köpa, vi älskar besök!

Att bero på kalvkött så är leveranserna i full gång. Gävle har fått sitt, idag levererar vi till Söderhamn och Sundsvall. Efter det är det bara vår huvudstad kvar och sen hoppas vi att alla ska vara nöjda och glada!

Kylan har inte varit lika bitande idag, hoppas att vi får lite mildare väder! För även om man är härdad av allt jobb utomhus så fryser man nästan ihjäl när man ska stå stilla på en marknad i flera timmar. Håll tummarna för -5 och sol till helgen, det kommer vi att göra!

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Kul att det rullar på så bra för er. Tråkigt bara att det är en bit att åka till er. Annars hade jag gärna köpt lite kalvkött. Ölkorven lät spännande.
    Ni ska inte på någon marknad åt Stockholms hållet innan jul?

    Ha det bra

    Kram
    Kusin Karin

    SvaraRadera
  2. Det är verkligen super kul! Ja det är ju en bit vilket är lite synd. Men ni är alltid välkommna hit! Närmasta vi kommer Stockholm är Bondens egen Marknad i Gävle den 18 dec. tyvärr kommer vi nästan aldrig längre söderöver är så när det gäller marknader! Vi levererar ju faktiskt till både Sundvsvall, Gävle och Stockholm i år! Sista leveransen går idag så en beställning är tyvärr för sent!

    Hade bra! :)

    SvaraRadera