måndag 7 februari 2011

Nu kör ostkakstillverkningen igång igen!

Efter en kostsam och tidskrävande renovering av golvet i mejeriet kan vi nu meddela att i veckan kommer vi att dra igång tillverkningen av ostkaka igen! 700 L mjölk har landat i tanken, och på onsdag blir det tillverkning.

Ni ska få se resultatet i mejeriet, såååå himla bra blev det! Så här fint golv har vi aldrig haft! Nu hoppas vi att det inte ska dyka upp fler saker som behöver renoveras i mejeriet. Om man tänker på att vi har renoverat både väggar, golv, ugnar, kokgryta och kylskåp senaste tiden så tycker vi att det räcker nu.

Nu väntar vi bara på våra nya packbänkar. Det är nämligen ett litet projekt kvar, och det är att bygga en ny packbänk. Vi flyttar helt enkelt ut packbänken från mejeriet till en egen hörna i rummet bredvid. Vi bygger in vår nya vaccumpack så att vi får ett fint flöde på packningen.

Nu behöver vi bara ha ett par kunder till och expandera lite! Vet du någon butik där du tycker att det saknas riktig hälsingeostkaka? Hör gärna av dig till oss, så kontaktar vi butiken och försöker få komma in i sortimentet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar