torsdag 9 december 2010

Demo!

Nu är det åter igen dags för demo på Coop i Hudik. Efter förra gången succé så ser vi frem emot detta! Kom å smaka och köp ostkaka imorgon 10/12 kl 10-18. Vi hoppas verkligen att det ska räcka den här gången, förra gången blev vi ju tvungna att hämta mer redan efter halva dagen!

Andra saker som står på schemat idag är köttleveransen till Stockholm. Nu på morgonen har vi packat 14 små köttlådor med en massa gott kalvkött. Vår 5-kilos låda har verkligen gjort succé nere i sthlm, man kan förstå detta eftersom de flesta har små frysar och inte får plats med 25 kg kött. Vi håller tummarna för att E4 kommer vara framkomlig hela em och kvällen så att vi slipper förseningar!

Lite så ligger det till. Vi har även gått med på en spännande norsk sida, http://www.1881.no det är ungefär som nummerupplysningen i Norge fast mycket mer använt än vår egen 118100. Så där kan ni kika in om ni vill, gå på "grensehandel" och sök på gårdsturisme. Vi finns i Hälsingland. Så nu hoppas vi på en massa bokningar från våra kära norrmän tills nästa sommar! Dom är ju bara för härliga! Allt är kempeflott och greijt för dom!

Nu har ostkakan löpt klart så det är dags att kila!

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Hälsningar från nöjd kund i Stockholm som fick leverans igår. Känns jättebra att ha laddad frys med kött som man vet kommer från glada och välomhändertagna kalvar.

    God Jul från Siv

    SvaraRadera
  2. Tusen tack Siv! Ja visst är det underbart att verkligen veta att köttet man äter kommer från kalvar som levt ett lyckligt liv vid sin mammas sida. Det är det som ger maten kvalité!

    God Jul & Gott nytt från oss på Sörhoga Lantgård!

    SvaraRadera