torsdag 22 april 2010

Slutet på April närmar sig!

Askmolnet har lagt sig över oss och här är grått och blåsigt som aldrig förr. Men vad gör väl det? Vi har börjat med att köra ut dynga på åkrarna, när man är bonde så är våren verkligen här när man får börja köra ut dynga! Då är det inte alltför långt tills det är dags att peta ner frön i backen och se brodden komma som en grön fäll över åkern. Underbart!

Kan även meddela att hönsgården är klar! Nu ska vi bara hämta hönorna, det bör bli ganska snart och det kommer vi naturligtvis att uppmärksamma här i bloggen!

Åter till vårt tvillingpar nummer 2, Allan & Ola. Om ni varit uppmärksamma så märker ni att vi döper kalvarna efter namnsdagen det datumet de är födda. Just här stötte vi på problem, eftersom det var 2 pojkar födda den 20 april när Amalia och Amelie har namnsdag. Närmsta killnamn till hands i almenackan var alltså Ola och Allan. Här är de små skönheterna på bild!


Allan!


Ola!

Idag har vi även eldat upp vår bakugn som vi har i källaren! Den verkar fungera som den ska så inom kort kommer vi att testa att baka bröd i den, eller varför inte en smarrig pizza?


Ser det inte härligt ut?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar